If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еее браво, на Вовата беше хубава каляска, отдавна и бях хвърлил мерак ма пусти мангизи..., ай със здраве да си я караш. Вова и ти да почерпиш.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Благодаря ! Колата е чудесна,още не мога да се накефя,от стило на 159,сега само пътища със завои търся ...
Честито и от мен!
Давай газ, па и да се обади нещо - прави се!
От Стило на 159 си е сериозен ъпгрейд - нищо общо нямат. Па нека Емо попържа че возела твърдо и волана бил тежък
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Честито и от мен
Относно возия и удобство, ела да те кача в сааба с Аеровското окачване и тъкмо ще си си помислил кви яки седялки има и като тръгна ще се чудиш как може да вози така твърдо ... но пък после 159-ката ще ти е като лимозинка откъм возия
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Бе твърдичко вози, ама стегнато. Аз идвам от Браво и в момента 159 ми се струва като лимузина, дори с 18ките. За стабилността няма да коментирам, направо си проси завоите
Стилото ми беше с есп и като се увлека на някой завой в дъждовно време беше интересно,ся като видя завой настъпвам палаво педала,а е със зимни 16ки ... Пък какъв кеф е да не ти тропат корите ...
159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Тази ходих от интерес да я погледна миналия уикенд. Мнооого запазен интериор (по моите разбирания де), единствено е леко захабен лоста, също така дерната задна броня отляво, но не нещо фрапиращо. Реална година, била е фирмена, сервизната книжка е подпечатана за първите 3 години, средно по 27к въртяни годишно, след това няма инфо. Гумите са с дот 14 ако не се лъжа. Не съм и питал да я палят, човека спомена, че в студовете не са успели, чека не знае от какво е, не била правена диагностика, но може да се закара в сервиз.
Тая първата в Темпосервиз наистина седи от няколко месеца. Наблюдавам ги тия, че постоянно имат по 1-2 159 ки и все с доста екстри и поне на вид доста опънатати.
Лятото ях харесал една синя пак .2.4 с червена кожа и всички екстри за модела,без блу енд ме, но с трета зона на климатроника отзад, но я взеха докато се наканя. Та наблюдението ми е че вкарват запазени коли с екстри, но пък те са автокъща с сервиз което си е нож с две остриета дали не ги взимат с яки повреди и да ги закрепят като за продан и хората се хващат за екстрите и напудрения вид.........
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Точно за това питам, тая с червената кожа се оказа читава (някой май имаше вътрешно инфо). Но пък и цената беше друга.
Иначе стои от началото на декември, имат едно комби дето стои вече 2-3 месеца, сигурно с него я бъркате
Comment